Zašto odabrati STIHL ili VIKING?


Kolar d.o.o.


Kako se kupovina STIHL i VIKING proizvoda razlikuje od kupovine sličnih proizvoda za uređenje okućnice na tržištu?

Prvenstveno po tome što se STIHL i VIKING proizvodi mogu naći isključivo kod specijaliziranih trgovina, kao što je Kolar d.o.o., Varaždin, koje su velikim djelom obiteljske firme gdje je briga za zadovoljstvo kupca najvažniji aspekt njihovog poslovanja.

Trgovci su ljudi sa dugogodišnjim iskustvom i ekskluzivnim znanjem o samim proizvodima, koji Vam mogu ponuditi sve informacije vezane uz ono što Vas zanima. Nakon kupovine, svaki se stroj uključuje u ovlaštenom servisu (na istoj lokaciji), te se isti kratko testira da se utvrdi njegova ispravnost. Zaboravite na neispravne strojeve te gubitak vremena prilikom pokušaja zamjene ili povrata novca! Tom prilikom serviser također daje kupcu potrebne upute i pokazuje pravilan način rukovanja uređajem.

Nadalje, STIHL redovito nudi akcije na aktualne proizvode, a mi u Kolar-u redovito nagrađujemo svoje kupce funkcionalnim poklonima i nagradama.

Dragi kupci, STIHL i VIKING uređaji pomažu Vam da uz najmanje truda i bez dodatnih komplikacija kao što su kvarovi ili loša kvaliteta uređaja, održavate svoje okućnice, vrtove, voćnjake i vinograde oku ugodnima i funkcionalnima, radujući se pritom ljepoti zelenila i uživajući u radu.

Zbog ergonomski prilagođenih alata uživajte dva puta, dok radite bez napora i kada odmarate gledajući rezultate svog rada.

Koje su to ergonomske osobine STIHL i VIKING proizvoda?

  • Paljenje motornih uređaja je lako zbog posebno prilagođenog sustava paljenja
  • Mala težina i odgovarajući položaju ručki omogućava držanje strojeva u skladu s prirodnim položajem tijela
  • Niske razine buke, vibracija i emisije ispušnih plinova omogućavaju Vam da bez problema radite i po nekoliko sati u komadu
  • Sve ove osobine doprinose visokoj razini sigurnosti u radu, te omogućavaju da se gotovo svi, bez obzira na godine ili fizičke predispozicije, okušaju u uređenju vlastitih zelenih površina.

    Moderne žene i muškarci žele u optimalnom vremenu njegovati svoje zelene površine, a mi smo tu da Vam u tome pomognemo izborom odgovarajućih proizvoda.