O NAMA - Kolar d.o.o. Varaždin


Kolar d.o.o.


Poduzeće Kolar d.o.o. osnovano je 1992. godine, a od 1995. godine poslujemo kao specijalizirana STIHL trgovina i ovlašteni STIHL servis na području Varaždinske županije.

Unikomerc-uvoz d.o.o. iz Velike Gorice ekskluzivni je uvoznik i distributer STIHL i VIKING proizvoda za Republiku Hrvatsku, a Kolar d.o.o. je ugovorni partner UNIKOMER-UVOZ-a. STIHL proizvodi prisutni su na hrvatskom tržištu od 1959. godine. Na našem području motorne pile i prskalice prodavala je Šumarija Varaždin, a Kolar d.o.o. je nastavio prodaju i servisiranje.

Trgovina u Optujskoj ulici 53 u Varaždin uređena je kao prodajno mjesto, ali i izložbeni salon sa cjelokupnim STIHL i VIKING prodajnim asortimanom, s težištem na novitetima i ponudom aktualnih prodajnih akcija. Nudimo Vam široki izbor motornih pila, prskalica, kosilica i flakserica, te sveobuhvatan asortiman akumulatorskih uređaja.

STIHL servis u okviru trgovine opremljen je specijaliziranim alatima, a naša dva servisera majstora redovito (dva puta godišnje) polaze stručna usavršavanja u organizaciji STIHL-a i glavnog distributera, tvrtke Unikomerc-uvoz.

Naš trgovac i majstori serviseri svakodnevno ulažu svoje znanje i trud kako bi zadovoljili sve potrebe naših kupaca te Vam pružili ugodno iskustvo u trgovini Kolar d.o.o., bez obzira radi li se o kupovini novih uređaja ili popravku starih. Dugogodišnje iskustvo naših djelatnika najbolja je garancija kvalitete u koju ćete se i sami uvjeriti kada nas posjetite.

Čekamo Vas i veselimo se Vašem dolasku!


Kako do nas?View Larger Map